Bærekraftig blomsterutleie til bedrifter i Oslo

Vakre blomster frisker opp enhver bedrift, men er ofte dyre, og siden blomster er ferskvare må de byttes ukentlig. Dette fører til høye CO2-utslipp, spesielt i forbindelse med transport, først med fly fra produksjonslandet og deretter med bil ut til bedriftene. Derfor er vi stolte av å presentere Four Seasons of Norway, Norges første blomsteravtale med preserverte blomster.

Blomstene har gjennomgått en preserveringsprosess med naturlige materialer som gjør at de beholder formen, fargen og fuktigheten sin i månedsvis. Dessuten er blomstene både allergivennlige og vedlikeholdsfri, og du får mer for pengene. Hvis du er nysgjerrig på preserverte blomster og bærekraft kan du klikke linken for å lese mer.

Velg mellom tre stiler og to størrelser. En gang i måneden fornyes hver stil med oppdaterte design, og vi bytter ut oppsatsene dine med sesongens nyheter i stilen(e) du har valgt. Designene spiller på de fire norske sesongene i forhold til valg av farger og materialer. Levering er inkludert i prisen.

Klikk her for å bla ned til produktene

Bestill blomsterabonnement til bedrift

Registreringsskjema
Faktureres