Shopping Cart

Gratis frakt over 999,- i hele Norge

Sikker betaling med Klarna/Vipps

Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp

EVIGR Bedrift

Med våre blomster kan bedriften din både spare penger og senke CO2-avtrykket sitt. Istedenfor å handle ferske blomster med kort holdbarhet hver uke, kan man heller kjøpe noen ulike buketter hos oss og bytte litt rundt på dem.

Fordeler med våre produkter:
Bærekraftig alternativ, vedlikeholdsfritt, allergivennlig, kostnadsbesparende og lang holdbarhet

Bedriftslevering

Vi har levert blomster og planter til bedrifter siden 2016 og har derfor god erfaring med dette. Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe spesiellt dere ønsker, enten via utleie eller for innkjøp av dekorasjoner for permanent bruk. Vi har egen betalingsløsing til bedrifter i kassen med automatisk EHF, men ved større bestillinger oppfordrer vi til å bruke kontaktskjemaet vårt nederst på denne siden, sånn at vi kan sette sammen en pakkeløsning til dere.

Dekorering av lokaler

Vi dekorerer hele lokaler med planter, blomster, mosevegger, plantevegger og det meste du kan tenke deg når det kommer til blomster og planter. Alle våre produkter er ment for å vare i minimum 1 år. Mosevegger holder seg mellom 3 og 5 år alt etter luftfuktigheten i rommet og lyseksponering. Ta kontakt med oss for en hyggelig blomsterprat!

Preserverte blomster, planter og trær

Preserverte blomster er vanlige blomster som har gjennomgått en naturlig preserveringsprosess. Etter snitting har de tatt opp vegetabilske, nedbrytbare konserveringsmidler av soyaplanter. Dette gjør at de bevarer fukt, form og farge i månedsvis. Preserverte blomster har en rekke fordeler over vanlige blomster: Lang holdbarhet, miljøvennlige, vedlikeholdsfrie og allergivennlige.

Four Seasons of Norway​

Vi har lansert vår bærekraftige blomsterutleie til bedrifter i Oslo. Les hvordan vi reduserer forbruket til bedriftene med hele 90% ​

Kunstige planter og blomster fra vår egen merkevare

Kontaktskjema for bedrifter

Vi svarer deg

Ofte stilte spørsmål

Vi sender ut pakker annenhver dag. Det vil ta mellom 2-7 dager før du mottar forsendelsen.

Retur av betaler vi. Hvis du ønsker returseddel, send oss en e-post på kundeservice@evigr.no, så sender vi deg etiketten som du kan printe ut og feste på pakken.

Send oss en e-post på  kundeservice@evigr.no så endrer vi det for deg.

Du skal ha fått tilsendt sporingsnummer på e-post.

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps