Facebook Pixel

Evigr Bedrift

Vi dekorer næringslokaler med vedlikeholdsfrie blomster og planter
- Mosevegger, plantevegger, blomsterbuketter, blomsteroppsatser, blomsterskyer, planter, trær, busker og bedriftsgaver
Blomsterabonnement til bedrifter

Four Seasons of Norway

Fremfor å kjøpe og kaste blomster 52 ganger i året kan man leie ekte biotech-blomster via abonnementet vårt og motta nytt design hver måned. Blomstene er 100% organiske og har 50-150 ganger forlenget holdbarhet.

Abonnementet er bærekraftig både miljømessig og økonomisk. Til sammenlikning med tradisjonelle blomster vil man spare ca. 50% av kostnadene og redusere Co2-utslippene med 99,9%.

Vi tilpasser oss deres interiør

Dekorering av lokaler

Med produkter fra Evigr trenger man ikke lenger å vanne eller stelle plantene og blomstene. Alle produktene våre er vedlikeholdsfrie, allergivennlige og bærekraftige.

Vi dekorerer hele lokaler med planter, blomster, trær, mosevegger, blomsterskyer, plantevegger og det meste man kan tenke seg til innen botanikk.

Ekte blomster med forlenget holdbarhet

Bioteknologi

Ved hjelp av innovativ bioteknologi trenger ikke botanikk å være en forbruksvare lenger. Grunnen til at planter og blomster visner og dør er som regel på grunn av mangel på vann. Ved å forlenge halveringstiden på vanninnhollet i produktene holder de seg friske uten at man trenger å gjøre noe.

Holdbarhet store blomster: Fra 6 mnd og oppover

Holdbarhet småblomster: Fra 1 år og oppover

Holdbarhet mose, planter og trær: 10 år og oppover

Kontakt oss

Send oss en epost og fortell gjerne litt om deres behov, så tar vi en hyggelig prat og sender over relevante pdf-filer med oversikt over produkter. Legg gjerne ved leveringsadresse og telefonnummer så tar vi kontakt med dere: bedrift@evigr.no

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps