Shopping Cart

Gratis frakt over 999,- i hele Norge

Sikker betaling med Klarna/Vipps

Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp

Evigr Bedrift

Vi dekorer næringslokaler med vedlikeholdsfrie blomster og planter
- Mosevegger, plantevegger, blomsterbuketter, blomsteroppsatser, blomsterskyer, planter, trær, busker og bedriftsgaver
Blomsterabonnement til bedrifter

Four Seasons of Norway

I stedenfor å handle blomster til bedriften 52 ganger i året tilbyr Evigr et miljøvennlig og rimeligere alternativ; blomsterabonnement hvor man leier oppsatsene. Dere velger design, fakturaintervall og størrelse og vi leverer sesongens farger og blomster. Blomstene er ekte, men helt vedlikeholdsfrie da de er preservert på en spesiell måte. De beholder fukt, form og farge og krever hverken lys, jord eller vann.

Abonnementet er bærekraftig både miljømessig og økonomisk. Til sammenlikning med «vanlige» blomster vil man spare 80% av kostnaden og redusere Co2-utslippene med hele 98%.

Kontakt oss for en gratis prøveuke på bedrift@evigr.no

Vi tilpasser oss deres interiør

Dekorering av lokaler

Med produkter fra Evigr trenger man ikke lenger å vanne eller passe på plantene og blomstene. Alle produktene våre er vedlikeholdsfrie, allergivennlige og bærekraftige. Vi har både ekte blomster og planter som er utstoppet, samt kunstige som holder seg i flere tiår.

Vi dekorerer hele lokaler med planter, blomster, trær, mosevegger, blomsterskyer, plantevegger og det meste man kan tenke seg når det kommer til blomster og planter.  Ta kontakt med oss for en hyggelig blomsterprat!

Ekte blomster med forlenget holdbarhet

Blomster og planter

Våre ekte planter og blomster har gjennomgått en naturlig preserveringsprosess som gjør at de beholder fukt, form og farge i åresvis. Etter snitting har de tatt opp et vegetabilsk, nedbrytbart konserveringsmiddel som er laget av soya. Dette gjør at de ikke visner eller tørker ut. Våre blomster har en rekke fordeler over vanlige blomster: Lang holdbarhet, miljøvennlig, vedlikeholdsfritt og allergivennlig. For bedrifter er dette et ypperlig alternativ da man kan leie inn alt av planter, blomster og trær man ønsker, også slipper man å tenke på vanning, jord eller annet vedlikehold. Hvis man ønsker sesongens blomster kan man også abonnere på Four Seasons of Norway som er vår faste leveringstjeneste i Oslo og omegn.

Real Touch produkter

Kunstige planter og blomster

Evigr har egen merkevare av kunstige planter og blomster. Dette er ikke silkeblomster, men en ny type som kalles Real Touch som både ser og kjennes ekte ut fra alle vinkler. Overflaten er dekket i et silikonliknende materiale som gjør at de får et matt utseende over de friske fargene. Produktene er også UV-beskyttet slik at de beholder fargen i minimum 10 år. Vi tilbyr kunstige blomster av høy kvalitet fordi dette er et mer bærekraftig alternativ sammenliknet med ferske blomster og planter grunnet den lange holdbarheten. Det er også praktisk i næringslokaler å slippe vedlikehold på disse, samt at man kan skape et permanent landskap på vegger, tak og gulv. Vi lager både installasjoner, buketter, oppsatser, og plantevegger av disse. Det går også an å leie til ulike eventer, fester, festivaler, bryllup, messer, så slipper man å bruke mye penger på noe som skal stå i kort tid.

Kontakt oss

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps