Your Cart
Blomsterabonnement til bedrifter

Four Seasons of Norway

Fremfor å kjøpe og kaste blomster 52 ganger i året tilbyr vi et miljøvennlig og rimeligere alternativ; Blomsterabonnement hvor man leier oppsatsene og mottar nytt design hver måned. Blomstene er 100% organiske, men helt vedlikeholdsfrie og har flere års holdbarhet. De beholder fukt, form og farge og krever hverken lys, jord eller vann.

Velg størrelse, antall og få levert nytt design hver måned tilpasset årstid og deres interiør. Priser per måned, inkludert signaturvase, levering oppfølging og nytt design hver måned:

Liten: 599,- Medium: 799,- Stor: 999,-

Norsk håndverk

Alle våre dekorasjoner er laget på vårt verksted på Hasle av våre profesjonelle blomsterdekoratører.

Eksklusive vaser

Vasene våre er designet av vår dyktige samarbeidspartner Simen Staalnacke, og produsert av Magnor Glassverk.

Vedlikeholdsfritt

Blomstene holder seg friske og krever ingenting fra dere. Vi tar oss av utskiftning av design hver måned.
Eliminerer forbruk og flytransport

Evigr-effekten

Problemet med tradisjonelle blomster: Grunnen til at ferske snittblomster har meget høyt CO2-avtrykk er fordi de fraktes med fly, som regel fra Afrika og at de har så kort holdbarhet. Siden de må erstattes ofte regnes det som forbruksvarer.

Evigr har løst dette problemet: Snittblomstene våre fraktes med båt og har 50-150 ganger lenger holdbarhet. Blomstene må sjeldent erstattes og regnes derfor som gjenbruksvarer. Vi roterer dekorasjonene mellom kundene våre.

I grafen sammenlikner vi mellom tradisjonell blomsteravtale og vårt abonnement; antallet buketter som trengs å produseres om 12 bedrifter har 12 blomsteravtaler. De 624 bukettene med tradisjonelle blomster blir også kastet etter bruk, mens våre blir bevart.

Uforpliktende visning eller test

Gratis testuke

Den største utfordringen vi har, er at folk tenker at løsningen vår er for god til å være sann. Derfor tilbyr vi gratis testuker til bedrifter i Oslo og omegn.

Dette er meget enkelt; Man får levert en bukett i vase til oppgitt adresse, mottar den informasjonen man ønsker, også følger vi dere opp en uke senere. Vårt team består av veldig greie folk og vi stoler på at produktene selger seg inn selv. Dere vil derfor ikke oppleve salgspress fra oss.

For å besøke oss kan man avtale tid i verkstedet vårt. For øvrige henvendelser eller bestilling, vennligst fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med dere.

Kontakt oss

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps