Facebook Pixel

Klimavennlig blomsteravtale

Vi revolusjonerer måten man bruker blomster på med vårt innovative utleiebaserte abonnement. I stedet for den tradisjonelle bruk-og-kast-mentaliteten, tilbyr vi en løsning der bedrifter leier blomster. Ikke bare reduseres Co2-avtrykk,  avfall og miljøbelastning, men det sikrer også at bedriftene alltid har friske blomster som passer deres interiør og sesong.

Når det gjelder produktene våre, går vi et skritt videre for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitets- og miljøstandardene. Våre biologiske, langtidsholdbare blomster er dyrket under optimale forhold uten bruk av drivhus. Ved hjelp av cutting-edge bioteknologi er halveringstiden på vanninnholdet i blomstene økt, slik at de forblir friske og vakre i lengre tid.

Våre buketter er håndlaget og vedlikeholdt på vårt verksted på Hasle i Oslo, der vi kombinerer håndverk med bærekraftige prinsipper for å skape unik og miljøvennlige blomsterkunst.

Vår tjeneste er bygget på effektiv og smart logistikk. Vi investerer tungt i å planlegge og optimalisere våre kjøreruter for å minimere kjøredistansen og redusere CO2-utslippene.

Med EVIGR får bedriften din ikke bare vakre blomster, men også en mulighet til å demonstrere sitt engasjement for miljøet og bærekraft. Kontakt oss i dag for å starte din reise mot en grønnere fremtid!

For gratis testuke: elida@evigr.no

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps