Om oss

Grunder av Evigr

Elida Berentsen

I 2016 oppdaget Elida Berentsen den urovekkende baksiden av blomsterbransjen ved å første lese et vitenskapelig studie fra Australia. Deretter vokste interessen og hun forstod raskt at tallene for Norge er enda verre da både flyavstandene fra importland er lenger og at lokal produksjon i Norge krever enorme mengder energi for oppvarming av drivhus. Reisen startet her og etter flere år med planlegging og research gikk veien seg til. I 2022 fikk Elida med seg Kitty Sjåvik Falch med på laget og sammen lanserte de Norges første bærekraftige blomsterabonnement til bedrifter – Four Seasons of Norway.

Faglært blomsterdekoratør

Kitty Sjåvik Falch

I 2013 forvillet Kitty seg fra Nordland og ned til Oslo i søken om en inspirerende og spennende retning videre. De fullførte hele sin faglige utdannelse i hovedstaden og har siden ikke sett noen grunn til å forlate. Etter Meget Godt Bestått fagprøve og 9 års erfaring i den tradisjonelle blomsterbransjen, har et bekjentskap med Elida ført med seg en spennende og innovativ jobbmulighet med grunnmur i fokus på miljø og klima, noe de begge brenner for.

Å kunne tenke kreativt på en annerledes måte og løfte holdbarhet og bærekraft til et nytt nivå har vært et givende arbeid, og de er stolt av å ha vært med på utviklingen og lanseringen av  Norges første bærekraftige blomsterabonnement til bedrifter – Four Seasons of Norway

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps