Shopping Cart

Gratis frakt over 999,- i hele Norge

Sikker betaling med Klarna/Vipps

Gratis retur - 30 dagers åpent kjøp

Om oss

Evigr ble til etter flere år i bransjen
Four Seasons of Norway - Bedriftsabonnement

Klimavennlig utleiekonsept

Hvis man kjøper ferske blomster hver uke, altså 52 buketter i året vil dette tilsvare Co2-utslippet til et gjennomsnittlig årsforbruk av en privatbil, 1,7 tonn CO2. Da har vi beregnet at hver bukett har et CO2-avtrykk på 33 kg som er en bukett med variert innhold med en høyde på ca. 60 cm.

Blomstene fra Evigr blir fraktet med båt da de ikke er like sensetive til temperatur, ikke trenger vann og at det ikke er tidspress på å få fraktet dem da de har lang holdbarhet.

Norge er det landet i verden som konsumerer mest blomster per innbygger og det er derfor det er viktig at vi fokuserer på produkter med så lavt fotavtrykk som mulig.

 
Fra forbruk til gjenbruk

Sirkulærøkonomi

Tenk deg om du skulle forsyne 12 bedriftsresepsjoner med ferske blomster. Det ville blitt 624 buketter på 1 år (52 buketter * 12 bedrifter). Når Evigr forsyner 12 bedriftsresepsjoner med blomster blir dette totalt 12 buketter per år, fordi vi produserer en bukett per bedrift. Oppsatsene leies og rulleres mellom bedriftene hver måned slik at alle til enhver tid har noe nytt.

Vi rekner med at 1 bukett har et CO2-avtrykk på 33 kg. Med ferske blomster blir det 20 592 kg per år, mens med Evigr sine blomster blir det kun 396 kg per år. Det er en reduksjon på hele 98%. I dette eksempelet har vi ikke lagt til utkjøringer til kundene, men med ferske blir det 52, mens med Evigr blir det 12 leveringer på 1 år. I tillegg kjører vi også kun elektrisk bil.

Alle ideer hos oss starter med klima

Produkter som er bra for kloden

I motsetning til de fleste blomsterbutikker bruker vi ingen oasis, engangsplast eller giftige kjemikalier som kan skade mennesker eller naturen.

Våre produkter er av en høy kvalitet og fra ordentelige produsenter i Spania, England, Frankrike, Colombia og Equador. Blomstene og plantene er dyrket til å vare. Etter snitting behandles de i labratorium med organisk konserveringsmiddel, konditorfarge og vann. Konserveringsmiddelet er noe som planter produserer selv, men i konsentrert form. Når produktet er ferdig vil det være nedbrytbart, allergivennlig og ikke skadelig å få i seg.

Garanti

På alle produkter

Gratis frakt i hele Norge

På alle ordre over 999,-

Gratis retur

30 dagers åpent kjøp

100% sikkerbetaling

Klarna/Vipps